Houten deuren in Velserbroek

De keuze voor een houten deur van Belisol Haarlem is een verstandige keus. Hout geeft sfeer en gaat tientallen jaren mee.

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Houten deuren worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afromosia of meranti? Hardhout of zachthout? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een houten deur van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.
  • Hardhout is een duurzaam en robuust materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen extreme weersomstandigheden.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u vlakbij Velserbroek.

De showroom van Belisol Haarlem heeft een groot assortiment houten deuren en kozijnen. De verkopers staan garant voor een optimale klantbeleving. Komt u binnenkort langs? Wij zijn al meer dan 40 jaar marktleider in de branche. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag.Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 37 in Haarlem met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 023 881 21 21 om in contact te komen met één van de medewerkers.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

Wilvid uit Velserbroek: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."
"Afwerking kozijnen op professionele wijze verricht en gericht op onze wensen," zegt een gezin uit Velserbroek op de site van KlantenVertellen.nl. "Niet te veel en te brede afwerklatten bv. Bij plaatsing kozijnen is rekening gehouden met bestaande bouwwijze. Er is bv een strip geplaatst om te zorgen dat er ventilatie mogelijk is onder het bestaande keralit aan de voorgevel . Dit ipv dichtkitten wat wij bij andere bedrijven hebben gezien."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!