Houten deuren Velserbroek

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Vlakbij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Een houten deur is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Hout verveelt nooit en is van alle tijden. Daarnaast hebben houten deuren een lange levensduur.

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de houten deuren van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • Houten deuren zijn uniek. Geen deur is hetzelfde. Dit komt door de specifieke houtnerfpatronen in de deur. Houten deuren geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Haarlem

In de contreien van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem.

De showroom van Belisol heeft een groot scala houten deuren. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag met advies op maat. Belisol heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met het plaatsen van deuren en kozijnen. Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. De exacte openingstijden vindt u hier. Het adres van de showroom is: A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol in Haarlem heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van houten deuren. Stuk voor stuk gezet door professionals. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de deuren van Belisol.

Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."
Wilvid uit Velserbroek: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer informatie over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u de foto's van recent opgeleverde houten deuren: .

Kom langs in de royale showroom van Belisol Haarlem.

Bent u op zoek naar een professionele partij? Wij werken uitsluitend met gecertificeerde vakmensen. Vraag dan online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We zien u graag in onze showroom voor vrijblijvend advies op maat en heten u van harte welkom!