Kunststof kozijnen in Velserbroek

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt vlakbij Velserbroek.

Belisol Haarlem heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor kunststof kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"
"De kunststof kozijnen zitten er nu een jaar in en wij zijn er erg tevreden mee," aldus Neal uit Velserbroek. "De profielen zijn mooi en de monteurs die het erin zetten zijn ook vakkundig. Binnen een dag zat de gehele bovenverdieping erin."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!