Kunststof kozijnen in Velserbroek

Een nieuw kunststof kozijn nodig? Bij Belisol Haarlem treft u in de showroom tientallen kunststof kozijnen aan.

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo is er voor iedereen een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte afstand van Velserbroek.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Peter Van Balen alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

Christien uit Velserbroek: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Haarlem. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Op zoek naar meer ervaringen over Belisol Haarlem? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto's van recent opgeleverde projecten van Belisol.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

Bent u onze volgende tevreden klant? U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Peter Van Balen van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek. Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U bent van harte welkom!