Houten kozijnen Velserbroek

Hout is het materiaal bij uitstek voor een warme uitstraling. Denkt u erover houten kozijnen aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Haarlem plaatst iedere dag kozijnen bij 150 gezinnen.

Vlakbij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen zijn, ná kunststof kozijnen, de meest populaire en meest geplaatste kozijnen in Nederland. De prijs van houten kozijnen verschilt per duurzaamheidsklasse en model.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van houten kozijnen? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Houten kozijnen gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering daarom dubbel en dwars waard.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Haarlem

In de contreien van Velserbroek vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

In de showroom van Belisol Haarlem helpt eigenaar Peter Van Balen u graag verder met al uw vragen. Komt u gerust eens langs! Er is voldoende parkeergelegenheid. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Natuurlijk kunt u ook telefonisch bij ons terecht voor al uw vragen. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden klanten voor u kozen voor houten kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Haarlem. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."
"Mooie en goede kozijnen, geplaatst door een professioneel bedrijf," beweert Christine uit Velserbroek. "Communicatie verloopt goed en persoonlijk."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!