Houten kozijn kopen in Velserbroek

Kiest u voor een hardhouten kozijn? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden de kozijnen altijd geplaatst door vakexperts.

Nabij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, houten kozijnen zijn er in onnoembaar veel soorten. Zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een houten kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van hout.

  • Hout heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Gaat u voor een houten kozijn van Belisol, dan bent u ervan verzekerd dat het kozijn voldoet aan strenge eisen op het gebied van constructie en inbraakwering.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.

Belisol Haarlem

In de omgeving van Velserbroek vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen van Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de diverse modellen houten kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Deze locatie heeft ruime parkeermogelijkheden. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of om vragen te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Honderden tevreden klanten kozen voor houten kozijnen van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente ervaringen.

"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Velserbroek. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."
"Belisol is een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en bouwen," vertelt Rob uit Haarlem. "Mensen zijn zeer correct en vakbekwaam."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Haarlem van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom langs in de showroom van Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag een brochure aan of maak online een afspraak met een van de Belisol adviseurs uit Haarlem. We zien u graag tegemoet komen in onze showroom. Dan gaan we samen - vrijblijvend - op zoek naar een passend advies. Wellicht tot snel!