Aluminium kozijn kopen in Velserbroek

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Haarlem worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Nabij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Of u nu in een oud of een nieuw huis woont, aluminium kozijnen zijn er voor ieder type woning. Aluminium kozijnen komen in verschillende soorten en maten, zo is er voor ieder een kozijn dat past.

Drie redenen waarom een aluminium kozijn aan te raden is:

De keuze voor een kozijn is niet altijd even gemakkelijk. Daarom geven wij u 3 argumenten om voor een aluminium kozijn van Belisol Haarlem te kiezen.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van het kozijn een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem.

De verkopers van Belisol in Haarlem helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op A.Hofmanweg 37 in Haarlem. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Haarlem. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Velserbroek. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde aluminium kozijnen.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Haarlem.

Graag maken we van u onze volgende tevreden klant. Kom bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze experts nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!