Aluminium kozijnen Velserbroek

Denkt u erover een aluminium kozijn te plaatsen? Belisol Haarlem is expert in alle type kozijnen en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Velserbroek vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Belisol Haarlem geeft u drie redenen waarom een aluminium kozijn de meest verstandige oplossing is. Lees hier over de voordelen van aluminium.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

In de buurt van Velserbroek vindt u Belisol Haarlem.

De showroom van Belisol Haarlem heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Haarlem is A.Hofmanweg 37 in Haarlem. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan wat klanten vinden en denken. Daarom vroegen wij klanten naar hun ervaringen met Belisol. Hieronder vindt u een aantal recente reviews van klanten die kozen voor een aluminium kozijn van Belisol.

Steven uit Haarlem: "Twee jaar geleden voorkant van huis gedaan. Deze week achterkant voorzien van kozijnen en glas. Beide keren vallen me de monteurs op. Afspraak is afspraak. Beleefd en geen poespas. Plaatsing en afwerking top! Afgelopen jaren het een en ander laten doen door externe partijen (keuken), steeds teleurstellend. Belisol is voor mij hierop een uitzondering. Monteurs met liefde en kunde voor het vak. Mijn dank!"
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Velserbroek. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Haarlem vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

Wij helpen u met veel plezier verder. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden en doen u, vrijblijvend, een voorstel op maat. Begeleiding staat bij Belisol altijd voorop. Vraag de brochure nu direct aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!