Kunststof kozijnen Amstelveen

Kunststof kozijnen vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u op veel modellen kunststof kozijnen 20 jaar garantie. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door vakexperts. Vakmanschap vinden wij belangrijk.

Vlakbij Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof kozijn is in de meeste situaties een ideale en voordelige oplossing. De verkoop van deze kozijnen neemt al jarenlang gestaag toe. Kunststof kozijnen zijn er in veel soorten, maten en kleuren. Daarom is er altijd wel een model dat aansluit bij uw wensen en eisen.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof kozijn van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Naar verwachting gaan kunststof kozijnen langer dan 50 jaar mee. Daarom krijgt u bij Belisol op veel modellen de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Haarlem

In de contreien van Amstelveen vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Haarlem, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 33 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor kunststof kozijnen van Belisol? Duizenden tevreden klanten gingen u voor. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Vakmanschap en kwaliteit staan voorop," vertelt Nick uit Amstelveen. "De manier waarop de monteurs op een ontspannen manier hun werk verrichten gaf mij een vertrouwd gevoel."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk hier de recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Zien we u bij Belisol Haarlem?

Graag helpen we ook u verder. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. We zien u graag in onze showroom. Hopelijk tot ziens!