Kunststof kozijnen in Amstelveen

Alle kunststof kozijnen van Belisol zijn op maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe kozijnen te plaatsen? Belisol Haarlem voorziet u graag van een gedegen advies.

Vlakbij Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Huizenbezitters kiezen al jarenlang massaal voor kunststof kozijnen. Kunststof kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijkheid van het materiaal. Maar wist u dat kunststof nog veel meer voordelen heeft?

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Belisol Haarlem geeft u drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen. Lees hier over de voordelen van dit materiaal.

  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof kozijnen staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. De kozijnen zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte korte rijafstand van Amstelveen.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Peter Van Balen alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 33 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
Antoinette uit Amstelveen: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Haarlem achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Een goed advies is het halve werk. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de mogelijkheden, waarna we u een passend voorstel doen. Hopelijk tot snel!