Houten deuren Amstelveen

Houten deuren hebben een warme uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van houten deuren. De adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een houten deur? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Hout komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Grijs, groen of geel? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor houten deuren? Misschien dat de volgende 3 voordelen van houten deuren van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.
  • Houten deuren zijn eenvoudig over te schilderen in een nieuwe kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw houten deuren eenvoudig op uw wisselende smaak aan te passen zijn.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Amstelveen.

Belisol in Haarlem is eenvoudig aan te rijden. De showroom heeft een uitgebreide collectie houten deuren. Hier helpen de verkopers u graag verder met al uw vragen. Belisol Haarlem is al meer dan 40 jaar vakspecialist. Komt u gerust eens langs! De showroom is geopend op alle dagen, behalve op: zondag. Bekijk hier wanneer u langs kunt komen. Het adres van de vestiging is A.Hofmanweg 33 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch bij ons terecht met al uw vragen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Haarlem? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Dit grote project is uitstekend verlopen," vertelt Wim uit Amstelveen. "Ik heb in jaren persoonlijk niet zo'n goed bedrijf meegemaakt. We kunnen terug zien op een prima verlopen grote verbouwing. Het bedrijf was ons aanbevolen door makelaar Bos in Zutphen. Die had via een klant van hen gehoord dat deze "jongens" goed werk verrichten tegen een zeer acceptabele prijs. Dit kunnen we beamen."
Dennis uit Haarlem: "Prima bedrijf, goede communicatie en goede nazorg indien nodig! De verkopers hebben er verstand van en weten waar ze over praten. Communicatie gaat ook vlot en ze zijn altijd bereikbaar. De monteurs die gestuurd worden zijn ook topgasten die je zeker in huis kan halen. Werken netjes en zijn zeer kundig."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten deuren.

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u verder met uw vragen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing voor uw situatie. U kunt direct een brochure aanvragen of een afspraak maken met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We zien u graag tegemoet in onze showroom. Hopelijk tot ziens!