Houten kozijnen Amstelveen

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Haarlem is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

Nabij Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen zijn sinds jaar en dag favoriet. Ze zijn er in veel verschillende vormen, soorten en maten. Robuust, landelijk of klassiek, er is voor ieder wat wils.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Wij geven u drie redenen waarom een houten kozijn van Belisol Haarlem de ideale oplossing is:

  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.
  • Houten kozijnen zijn gemakkelijk over te schilderen in een andere kleur. Bij andere materialen zoals kunststof is dit moeilijk, of onmogelijk. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u houten kozijnen eenvoudig op uw eigen smaak aan kunt passen.

Belisol Haarlem

In de omgeving van Amstelveen vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen van Belisol in Haarlem helpt u graag met de juiste begeleiding. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is A.Hofmanweg 33 in Haarlem. Deze locatie biedt volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we waarde aan klantcontact. Wij vroegen onze klanten om een beoordeling van onze service en houten kozijnen. Hieronder vindt u een kleine greep uit recente reviews.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Amstelveen. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Prettig bedrijf, met enthousiaste, goede, betrouwbare medewerkers," vindt D. uit Amstelveen. "Ruimen na afloop keurig op. Goede en correcte service."

Wilt u meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde houten kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

Bent u onze volgende tevreden klant? Samen met u ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. U kunt direct een brochure aanvragen. Of maak eenvoudig online een afspraak met Peter Van Balen van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek. U bent van harte welkom!