Houten kozijn kopen in Amstelveen

Een nieuw houten kozijn nodig? Bij Belisol treft u in de showroom diverse typen houten kozijnen aan. Belisol verzekert u van een optimale plaatsing.

In de buurt van Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen worden gemaakt van diverse soorten hout. Kiest u bijvoorbeeld voor afrormosia of meranti? Ieder type hout heeft zijn eigen voor- en nadelen.

Drie redenen om voor een houten kozijn te kiezen:

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste voordelen van hout.

  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Kleine imperfecties en schade zijn gemakkelijk te verhelpen door middel van houtvulmiddelen. Dit maakt houten kozijnen erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten kozijn is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type kozijn is daarom ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur kan opleveren.

Belisol Haarlem

In de omgeving van Amstelveen vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze locatie heeft een assortiment deuren en houten kozijnen. De eigenaar, Peter Van Balen, staat garant voor een optimale klantbeleving en begeleiding. Komt u binnenkort langs? Belisol Haarlem is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden. Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 33 in Haarlem met voldoende gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft reeds duizenden klanten voorzien van houten kozijnen. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring. Hieronder leest u een aantal recente beoordelingen.

"Nu meerdere ervaringen gehad met Belisol," vertelt Belinda uit Amstelveen. "Altijd klantvriendelijk en meedenkend. Zelfs als de kozijnen al jaren in de woning aanwezig zijn en er problemen ontstaan, dan komen ze zo snel mogelijk om het probleem op te lossen. Voor ons niets dan lof."
"Het hele huis van zolder tot begane grond laten voorzien van nieuwe kozijnen, deuren en rabatdelen," vertelt Arie uit Amstelveen. "Vakkundige en vriendelijke monteurs. Door een inmeetfout kon 1 raam niet in diezelfde week vervangen worden, daar ging helaas weer een paar weken overheen. Maar het is uiteindelijk wel goed opgelost (op de laatste dag voor de bouwvak, met man en macht). De afwerking is goed en ze laten geen zooi achter."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen over Belisol Haarlem van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Kom naar Belisol Haarlem.

We helpen u graag verder. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. We verwelkomen u graag in de showroom. Hopelijk tot ziens!