Kunststof deur kopen in Amstelveen

Laat een kunststof deur plaatsen door Belisol Haarlem. Op veel modellen krijgt u 20 jaar garantie.

Nabij Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren hebben de laatste jaren flink terrein gewonnen. Waar men vroeger vooral voor houten deuren koos en kunststof te boek stond als minder fraai, zien we tegenwoordig dat houten deuren vaak worden vervangen door de kunststof variant.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Haarlem.

  • Kiest u voor de aanschaf van een kunststof kozijn, dan bespaart u ook op uw energierekening.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem vindt u in de buurt van Amstelveen.

Belisol Haarlem heeft een riante showroom met een uitgebreid aanbod kunststof deuren. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit! U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak welkom. De locatie is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de exacte openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 33 in Haarlem. Wilt u telefonisch een afspraak maken of heeft u een dringende vraag? Dan kunt bellen naar 023 881 21 21. Eén van de medewerkers helpt u graag verder.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Haarlem hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Haarlem. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Haarlem daarom van harte willen aanraden!"
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Amstelveen. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Meer reviews lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof deuren.

Maak een afspraak in de showroom van Belisol Haarlem

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!