Aluminium kozijnen Amstelveen

Laat uw aluminium kozijn plaatsen door de vakmensen van Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en voorzien u graag van gedegen advies.

In de buurt van Amstelveen vindt u Belisol Haarlem

Een aluminium kozijn is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. Aluminium is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben aluminium kozijnen een lange levensduur.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de aluminium kozijnen van Belisol Haarlem de juiste keuze zijn.

  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.
  • De sterke profielen van aluminium kozijnen zijn ideaal voor grote raamoppervlakken.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Amstelveen.

De vestiging van Belisol in Haarlem heeft een brede collectie aluminium kozijnen. De specialisten voorzien iedere klant van advies op maat. Bij ons is ieder project maatwerk. Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 33, Haarlem. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem heeft aluminium kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een kleine selectie van enkele recente ervaringen van deze klanten.

"Tevreden over de service van Belisol," zegt Frits uit Amstelveen. "Zes (grote) aluminium raamkozijnen en dubbele tuindeuren besteld. Alles is conform afspraak geleverd. Zowel in de showroom als telefonisch/per mail zijn al onze vragen netjes en snel beantwoord en werd er met ons meegedacht waar nodig. De jongens die de kozijnen hebben geplaatst waren vakkundig en doen hun werk zichtbaar met veel plezier. Kortom, ik kan iedereen die op zoek is naar kwalitatief goede kozijnen én een goede service Belisol van harte aanraden."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Amstelveen. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer klanten lieten weten wat ze van de service van Belisol Haarlem vinden op: Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Belisol Haarlem verwelkomt u graag in de showroom.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Haarlem. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de gecertificeerde vakexperts van Belisol Haarlem. Dan gaan wij samen met u op zoek naar een passende oplossing. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!