Schuifpui kopen in Santpoort

Schuifpuien geven uw woning een extra dimensie. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en kennis van schuifpuien. De medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Haarlem.

  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.

Belisol Haarlem

In de contreien van Santpoort vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Peter Van Balen voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op A.Hofmanweg 41, Haarlem. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over de schuifpuien. Hieronder leest u een kleine selectie uit de honderden ervaringen.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Haarlem. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Wilt u meer weten over de ervaringen met Belisol Haarlem? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord. Samen kijken we naar de mogelijkheden en doen u een passend, vrijblijvend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!