Schuifpui kopen in Santpoort

Kiest u voor een schuifpui? Bij Belisol Haarlem helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze schuifpuien altijd geplaatst door vakmensen.

Vlakbij Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Een schuifpui is een betrouwbare investering voor de toekomst van u en uw woning. De schuifpui is van alle tijden en verveelt nooit. Daarnaast hebben de schuifpuien van Belisol een lange levensduur.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Kent u de pluspunten van de schuifpui? Belisol Haarlem verzamelde voor u de 3 belangrijkste pluspunten.

  • Een schuifpui is eenvoudig en snel te openen en sluiten, ook door kinderen.
  • Een schuifpui is onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • De schuifpui heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem ligt op korte korte rijafstand van Santpoort.

Deze vestiging heeft een ruim opgezette showroom met een groot aanbod schuifpuien. Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag advies op maat. U kunt Belisol Haarlem bezoeken op afspraak, maar u bent ook zonder afspraak van harte welkom. De locatie is gedurende de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de precieze openingstijden.U vindt Belisol op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. Deze locatie heeft voldoende mogelijkheid tot parkeren. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een dringende vraag? Bel dan naar het telefoonnummer 023 881 21 21. De experts van Belisol helpen u graag verder!

Referenties

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Haarlem. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"We zijn heel tevreden over Belisol", zegt Maarten uit Haarlem. "Het geleverde werk is netjes afgewerkt. Monteurs werken goed en netjes, hebben zich aan de gevraagde afspraken gehouden. Kan het aanbevelen."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Wilt u meer weten over Belisol Haarlem? Ga dan naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van onlangs opgeleverde schuifpuien.

Belisol Haarlem heet u van harte welkom.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. Kiest u voor Belisol, dan kiest u voor vakmanschap. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de experts van Belisol Haarlem. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.