Kunststof kozijn kopen in Santpoort

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

Vlakbij Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Kunststof kozijnen komen in veel verschillende vormen, maten en diktes. Daarnaast is er een ruime keuze uit kleuren. Zo is er altijd wel een kunststof kozijn dat aan uw wensen voldoet.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Haarlem verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • Kunststof kozijnen zijn extra isolerend. De kozijnen van Belisol hebben zowel een warmte-isolerende als geluidsisolerende werking. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

In de contreien van Santpoort vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Eigenaar Peter Van Balen geeft u graag een rondleiding door de showroom van Belisol Haarlem, waar u een uitgebreid assortiment van kunststof kozijnen vindt. De vestiging is veelal geopend, dus kom vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de exacte openingstijden. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 41 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch een afspraak te maken of vraag te stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem heeft kunststof kozijnen geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Christien uit Santpoort: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer reviews over Belisol Haarlem lezen? Deze vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u foto's van recente geplaatste Belisol kunststof kozijnen.

We verwelkomen u graag bij Belisol Haarlem.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!