Kunststof kozijnen Santpoort

Kunststof kozijnen zijn robuust en ideaal voor ieder type woning. Belisol Haarlem heeft een uitgebreide showroom en grote kennis van kozijnen. Wij beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u van een gedegen advies.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof kozijn aan te raden is:

Kent u de voordelen van kunststof kozijnen al? Belisol Haarlem verzamelde voor u de drie voornaamste voordelen.

  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Kunststof kozijnen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof kozijn is wind- en waterdicht.
  • Een kunststof kozijn is in de aanschaf veelal goedkoper dan een hardhouten kozijn. Daarnaast bespaart u bij de aanschaf van een kunststof kozijn ook op uw energierekening.

Belisol Haarlem

In de contreien van Santpoort vindt u de locatie van Belisol Haarlem.

Belisol Haarlem heeft een royale showroom met een groot assortiment kunststof kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen helpt u graag door middel van een persoonlijk adviesgesprek. De showroom is alle dagen van de week geopend, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt de showroom op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. Mocht u dringende vragen hebben, dan kunt u ook telefonisch contact opnemen via 023 881 21 21.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk adviesgesprek. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de kunststof kozijnen van Belisol.

Antoinette uit Santpoort: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen over Belisol Haarlem vindt u op Klantenvertellen.nl. Hier vindt u recensies van recent opgeleverde kozijnen .

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek.

Graag helpen we ook u. Vraag direct een brochure aan of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Vakmanschap staat bij ons voorop. Hopelijk tot snel!