Kunststof deur kopen in Santpoort

Tegenwoordig zijn kunststof deuren de maat. Ze zijn makkelijk te plaatsen én te onderhouden. Denkt u erover nieuwe deuren te plaatsen? Belisol Haarlem voorziet u graag van een gedegen advies.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Kunststof deuren zijn gemaakt van pvc, een stevig materiaal. Esthetisch, technisch en qua isolatiewaarde zit u bij Belisol meer dan goed, dat is onze garantie.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Een kunststof deur is wind- en waterdicht.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Santpoort.

Belisol Haarlem heeft een uitgebreide collectie showmodellen. Eigenaar Peter Van Balen streeft ernaar dat iedere klant tevreden naar huis gaat. U kunt de showroom van Belisol Haarlem bezoeken op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk nu de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken met Peter Van Balen. En deze afspraken komen wij áltijd na, daar kunt u van op aan. Het nummer is 023 881 21 21.

Referenties

Duizenden tevreden klanten kozen voor kunststof deuren van Belisol Haarlem. Wij garanderen een optimale plaatsing. Hieronder geven wij u een kleine selectie van recente ervaringen.

Christien uit Santpoort: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Op zoek naar meer ervaringen? Deze vindt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs bij Belisol Haarlem

We willen ook van u een tevreden klant maken. Vraag online direct een brochure aan. Of kies voor een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. U bent van harte welkom. We kijken vrijblijvend naar de opties en maken een passende offerte. Begeleiding en maatwerk is waar Belisol in uitblinkt. Wellicht tot snel!