Kunststof deur kopen in Santpoort

Kunststof deuren vragen weinig onderhoud en gaan lang mee. Bij Belisol Haarlem krijgt u 20 jaar garantie op verschillende modellen kunststof deuren. Daarnaast worden deze altijd geplaatst door geregistreerde vakexperts.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een kunststof deur? Dan zijn de mogelijkheden vaak ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Wit, zwart of blauw? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Wij geven u drie redenen waarom een kunststof deur van Belisol Haarlem de juiste keus is.

  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Kunststof deuren zijn erg onderhoudsvriendelijk. Even snel een natte doek en ze zijn weer spic en span.

Belisol Haarlem

Vlakbij Santpoort vindt u Belisol Haarlem.

Met een uitgebreide showroom en ruime keuze uit diverse modellen kunststof deuren is de kans groot dat er een model naar uw wens tussen zit. Mocht u toch nog twijfels hebben, dan helpt eigenaar Peter Van Balen u graag met advies op maat. Wilt u de showroom bezoeken? Bekijk dan hier de openingstijden. Helaas zijn wij gesloten op zondag. Het adres van de showroom is A.Hofmanweg 41 in Haarlem. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen aan één van de medewerkers. Het is belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden reviews.

Christien uit Santpoort: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Antoinette uit Haarlem: "Kunststof kozijnen zijn duur en ik geef het geld persoonlijk liever uit aan vakantie met gezin. Toch hebben we in het hele huis kozijnen laten vervangen door Belisol. En ....wat een "kado" en zegen is het. Ik ben er nog steeds dagelijks blij mee. Ons huis straalt luxe uit, het is lekker warm binnen en e.e.a is makkelijk schoon te houden. Scheelt enorm in stookkosten. Ik had al eerder een bericht en complimenten achtergelaten op de website, maar wil ten alle tijden referent blijven. Ik ben en blijf -als zeer tevreden klant- ambassadeur voor Belisol!"

Meer klanten lieten hun ervaring achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Kom langs bij Belisol Haarlem

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!