Houten kozijn kopen in Santpoort

De keuze voor een houten kozijn van Belisol Haarlem is een slimme keuze. Houten kozijnen zijn authentiek en geven sfeer.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Houten kozijnen hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten kozijnen geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof kozijnen vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen waarom een houten kozijn aan te raden is:

Houten kozijnen hebben aanzienlijk veel voordelen ten opzichte van andere materialen. We geven u de 3 belangrijkste pluspunten van de houten kozijnen van Belisol Haarlem.

  • Een houten kozijn kan in veel verschillende stijlen vervaardigd worden: klassiek met ornamenten of juist modern en strak. De uitstraling van het kozijn stemt u simpelweg af op uw persoonlijke stijl.
  • Hardhout is een duurzaam en sterk materiaal. Door de stevige structuur is het materiaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.
  • Houten kozijnen zijn uniek. Geen kozijn is hetzelfde dankzij de specifieke houtnerfpatronen in de kozijnen. Houten kozijnen geven daardoor een authentieke uitstraling.

Belisol Haarlem

De locatie van Belisol Haarlem vindt u in de omgeving van Santpoort.

Deze vestiging heeft verschillende houten kozijnen. Eigenaar Peter Van Balen voorziet iedere klant van advies op maat. De showroom is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de exacte openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: A.Hofmanweg 41, Haarlem. Belisol Haarlem heeft volop parkeermogelijkheden. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 023 881 21 21.

Referenties

Wanneer u op zoek bent naar een houten kozijn, is het van belang dat u goed wordt voorgelicht. Belisol Haarlem helpt u graag aan de hand van een persoonlijk advies. Hieronder vindt u een aantal recente ervaringen van klanten die kozen voor de houten kozijnen van Belisol.

Peter uit Santpoort: "Duidelijk advies en goed meegedacht in de voorbereidingen. De monteurs hebben goed werk geleverd en waren naast vakkundig ook vriendelijk. Erg tevreden."
Dianne uit Santpoort: "Goede en duidelijke no nonsense voorlichting. Strakke afspraken over prijzen (geen onverwachte verrassingen). Vriendelijke en nette monteurs (echte vakmensen). Keurig nette afwikkeling met betrekking tot (in ons geval) te late levering."

Meer ervaringen lezen over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten kozijnen.

Breng een bezoek aan Belisol Haarlem.

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Haarlem. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem. Zij kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Graag verwelkomen we u in onze showroom. Hopelijk tot snel!