Houten deur kopen in Santpoort

Laat uw houten deuren plaatsen door Belisol Haarlem. De medewerkers van Belisol zijn ervaren en geven u graag antwoord op al uw vragen.

Nabij Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Houten deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Houten deuren geven meer sfeer en authenticiteit aan een woning, waar kunststof deuren vooral voor gemak zorgen.

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Er zijn genoeg beweegredenen om voor hout te kiezen. Belisol Haarlem vertelt u graag meer over de 3 voornaamste pluspunten van hout.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.
  • Een houten deur is eenvoudig te bewerken en repareren. Dit type deur is om die reden ideaal voor renovatiewerkzaamheden, wat een langere levensduur oplevert..

Belisol Haarlem

In de contreien van Santpoort vindt u Belisol Haarlem.

De specialisten van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Haarlem? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Mijn ervaring was zeer goed," aldus Jouke uit Haarlem. "Monteurs waren zeer gemotiveerd en werkten netjes. Alles was netjes schoongemaakt en opgeruimd."
Wilvid uit Santpoort: "Betrouwbare en fijne medewerkers, zowel wat betreft verkoop als montage. Materiaal is van hele goede kwaliteit."

Meer reviews vindt u op de website Klantenvertellen.nl. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren op Belisol.nl.

Belisol Haarlem nodigt u graag uit voor advies op maat.

Komt u binnenkort bij Belisol Haarlem langs voor vrijblijvend advies en een passend voorstel. Een afspraak met een adviseur van Belisol Haarlem maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. We maken van u graag onze volgende tevreden klant. Bij ons is ieder project maatwerk. Hopelijk tot snel!