Aluminium kozijnen Santpoort

Aluminium kozijnen hebben een robuuste uitstraling en kunnen geplaatst worden in ieder type woning. De kozijnen van Belisol Haarlem worden uitsluitend geplaatst door gecertificeerde vakmensen.

Vlakbij Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Kiest u voor een aluminium kozijn? Dan zijn de mogelijkheden ontelbaar. Aluminium komt namelijk in veel soorten en maten. Elegant of klassiek? Modern of industrieel? Wit, zwart of grijs? Voor ieder type woning is er een passend kozijn.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Twijfelt u over de keuze voor aluminium kozijnen? Misschien dat de volgende 3 pluspunten van aluminium kozijnen van Belisol Haarlem u kunnen overhalen.

  • Aluminium is duurzaam en vormvast: het wordt van nature niet aangetast door uv-stralen of vocht en krijgt nog een extra beschermende laag.
  • De thermische onderbreking van aluminium voorkomt condensatie op de profielen.
  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Santpoort.

De verkopers van Belisol in Haarlem helpen u graag met een persoonlijk adviesgesprek. De showroom van Belisol Haarlem is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. U vindt deze vestiging op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. De showroom heeft volop parkeergelegenheid. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Ervaringen van klanten

Duizenden klanten voor u kozen voor aluminium kozijnen van Belisol Haarlem. Een aantal recente ervaringen:

"Zeer prettige ervaring in de ruimste zin van het woord," vertelt Anton uit Haarlem. "Groot aanbod voor diverse oplossingen. Goede voorlichting, een eerlijk advies. Perfecte nazorg en prompte reactie op een probleem."
"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Haarlem. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."

Meer weten over Belisol Haarlem? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

We zien u graag bij Belisol Haarlem.

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Haarlem. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!