Aluminium deuren Santpoort

De keuze voor de juiste deur is niet eenvoudig. Ieder type deur heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo kenmerken aluminium deuren zich door de lange levensduur. Bij Belisol Haarlem kunnen ze u uitgebreid vertellen over de voordelen van van aluminium.

In de buurt van Santpoort vindt u Belisol Haarlem

Aluminium deuren hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. Aluminium deuren zijn robuust en geven een industriële sfeer aan uw woning, waar houten kozijnen juist meer warmte geven.

Drie redenen om voor een aluminium deur te kiezen:

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een aluminium deur van Belisol Haarlem.

  • Aluminium is leverbaar in tal van kleuren. U kunt er ook voor kiezen om de binnenkant van de deur een andere kleur te geven dan de buitenkant.
  • Aluminium heeft een ontelbaar aantal mogelijkheden dankzij het uitgebreide, elegante en stijlvolle assortiment.
  • Aluminium is uiterst onderhoudsvriendelijk: het materiaal splijt niet, waardoor het vuil zich niet kan opstapelen.

Belisol Haarlem

Belisol Haarlem ligt op korte rijafstand van Santpoort.

De verkopers van Belisol Haarlem vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van aluminium deuren. Belisol is al meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op A.Hofmanweg 41 in Haarlem. U kunt er ook voor kiezen telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 023 881 21 21.

Referenties

Belisol Haarlem vroeg klanten hun ervaring te delen over de aluminium deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de tientallen ervaringen.

"Meerdere offertes aangevraagd op dezelfde specificatie," reageert Henk uit Haarlem. "Belisol was de goedkoopste, op basis van een zeer correcte en volledige vragenlijst van Belisol."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Santpoort. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Meer weten over onze klantervaring? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde aluminium deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Haarlem.

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Haarlem. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat. We heten u van harte welkom!